per Xavi Ayala
Curiós! Jo conec un altre Cantallops: http://ca.wikipedia.org/wiki/Cantallops_(Alt_Pened%C3%A8s)Per cert, 2 bons nous descobriments per a mi:- EIDOSELA - Albariño - Rías Baixas- Finca Valldosera Blanc Xarelo 2006Els coneixes?
Bones mro;El primer vi que hem comente no, el segon si i fa dies que no li segueixo la pista.Moltes gràcies
El Eidosela es un Vino Blanco a la altura de los grandes del Albariño, que nace de la subzona del condado (quizas con la del Rosal las 2 mejores de toda la DO Rias Baixas).El vino tiene una imagen interesante.Felicidades por el blogSaludos
On vas provar el Albariño Eidosela? M'han parlat molt bé del, on ho podria adquirir? Salutacions Hugo
Just n'acabo d'obrir una ampolla per acompanyar un bon apat...
I que tal?
Més bo del que el recordava, un gran vi.Com a curiositat, el vaig trobar més bo acompanyant la carn que acompanyant el formatge (sec i curat) que vam menjar al final.
Curiós! Jo conec un altre Cantallops: http://ca.wikipedia.org/wiki/Cantallops_(Alt_Pened%C3%A8s)
ResponEliminaPer cert, 2 bons nous descobriments per a mi:
- EIDOSELA - Albariño - Rías Baixas
- Finca Valldosera Blanc Xarelo 2006
Els coneixes?
Bones mro;
ResponEliminaEl primer vi que hem comente no, el segon si i fa dies que no li segueixo la pista.
Moltes gràcies
El Eidosela es un Vino Blanco a la altura de los grandes del Albariño, que nace de la subzona del condado (quizas con la del Rosal las 2 mejores de toda la DO Rias Baixas).El vino tiene una imagen interesante.
ResponEliminaFelicidades por el blog
Saludos
On vas provar el Albariño Eidosela? M'han parlat molt bé del, on ho podria adquirir? Salutacions Hugo
ResponEliminaJust n'acabo d'obrir una ampolla per acompanyar un bon apat...
ResponEliminaI que tal?
ResponEliminaMés bo del que el recordava, un gran vi.
ResponEliminaCom a curiositat, el vaig trobar més bo acompanyant la carn que acompanyant el formatge (sec i curat) que vam menjar al final.