dijous, 26 de febrer de 2009

Io de Masia Serra 04


7 comentaris:

  1. Curiós! Jo conec un altre Cantallops: http://ca.wikipedia.org/wiki/Cantallops_(Alt_Pened%C3%A8s)

    Per cert, 2 bons nous descobriments per a mi:

    - EIDOSELA - Albariño - Rías Baixas
    - Finca Valldosera Blanc Xarelo 2006

    Els coneixes?

    ResponElimina
  2. Bones mro;

    El primer vi que hem comente no, el segon si i fa dies que no li segueixo la pista.

    Moltes gràcies

    ResponElimina
  3. El Eidosela es un Vino Blanco a la altura de los grandes del Albariño, que nace de la subzona del condado (quizas con la del Rosal las 2 mejores de toda la DO Rias Baixas).El vino tiene una imagen interesante.
    Felicidades por el blog

    Saludos

    ResponElimina
  4. On vas provar el Albariño Eidosela? M'han parlat molt bé del, on ho podria adquirir? Salutacions Hugo

    ResponElimina
  5. Just n'acabo d'obrir una ampolla per acompanyar un bon apat...

    ResponElimina
  6. Més bo del que el recordava, un gran vi.

    Com a curiositat, el vaig trobar més bo acompanyant la carn que acompanyant el formatge (sec i curat) que vam menjar al final.

    ResponElimina