dijous, 15 de gener del 2009

Albet i Noya Xarel·lo 08



1 comentari:

  1. Molt bé Xavier
    El tema dels vins ecologics ès molt interessant perque són productes que es busquen i la gent cada vegada busca productes més naturals, autentics i de la terra amb poca manipulació, el producte amb tipicitat ès el futur.
    Al poble de Selva de Mar, al peu de Sant Pere de Rodes a l'Empordà hi ha un celler que també treballa amb agricultura ecologica ès Vinya Selva de Mar fa dos negres amb Garntxa i Syrah molt interessants i un blanc amb Chardonnay i Moscat passat per bota diferent pero molt interessant, també fa dos dolços de Garnatxa un de Garnatxa negre i l'altre de Moscatell es un celler que us recomano.
    Un altre celler amb agricultura ecolgica ès a Artesa de Segre ès el celler Vinya de l'hereu crec que ès unceller que tu coneixes molt bé.`
    L'article d'Albet i Noya ès molt interessant per fer coneixer a la gent que hi ha cellers que treballen el tema ecologic i que es fan cose interessants.
    Ets lo puto amo Xavier!!!!!!!!!!!

    ResponElimina